Happy Elefante – virkelig en samlingsplass for alle!

Den nye menyen til Happy Elefante tilbyr noe for enhver smak. Enten du skal feire bursdag, er i byen på jobbreise, vil se en fotballkamp, spille shuffleboard, spise en god middag med familien eller bare nyte et glass med en god venn eller venninne – her finner alle noe de liker!

I disse dager lanserer Happy Elefante en ny og svært variert meny, sammensatt av både kjente favoritter og nye, spennende retter. Hva sier du til en real burger, hjemmelaget lasagne, en snackskurv fylt av sprø fristelser eller noen spicy hot wings med blue cheese-dip? Våre open pizza sandwiches er allerede blitt en favoritt, og til de små kan vi friste med både nuggets og burgere – for ikke å snakke om deilige jordbær- eller sjokolademilkshakes som både små og store vil elske. Burgerne kan du få i flere størrelser og med masse tilbehør om du er klar for det, eller du kan gå for en velsmakende kyllingsalat om du foretrekker et sunnere alternativ.

Happy Elefante er mye mer enn bare et sted for å spise god mat! Ta med deg vennegjengen på bursdagsfeiring, inviter til dartkonkurranse eller bare slapp av med litt drikke og snacks mens du ser fotballkamp eller noe annet på en av storskjermene våre. God musikk og trivelig betjening skaper en atmosfære som gjør at du føler deg vel. Vil du ta med mat og drikke hjem eller kjøpe et gavekort, får du det også her.

Nå som gradestokken kryper oppover har vi også gjort klart et stort og trivelig uteområde til du kommer innom. Om sommeren skulle la vente på seg, bidrar parasolltaket, varmelamper og gode tepper til at du holder varmen. Ta livet med ro og kos deg i Ålesunds eneste gågate!