Ny pop-up-restaurant i gågata i Ålesund!

Sommer pop-up restaurant Ålesund

I uke 28 åpner et nytt og spennende serveringstilbud for tilreisende og Ålesunds befolkning i Kongens gate 12. Kom innom og få en smak av lokale råvarer i sommer!

De siste forberedelsene er i gang, det kokkeleres, kostes og vaskes, og straks er det klart for sommerens pop-up-restaurant i gågata i Ålesund. «Pop-up-restaurant er det riktige navnet på det vi gjør nå», ifølge restauranteier Ivar Breivik. «Dette blir et sted der du kan få servert noen utvalgte retter der vi har lagt oss i selen for å gi deg en smaksopplevelse i sommer. En liten og variert meny, hvor vi lar lokale råvarer spille hovedrollen sammen med et stort utvalg av god drikke. En skikkelig smak av Ålesund!»

Det nyoppussede, lille og koselige lokalet har plass til rundt 40 gjester, og målet er å gi hver enkelt en hyggelig og smakfull opplevelse – enten det gjelder tilreisende eller fastboende gjester. «Restauranten vil kun være åpen i sommer, og fra september vil vi rigge om lokalet til et nytt og permanent konsept. Det blir spennende og vi ønsker alle gjester velkommen, både til dette og sommerens pop-up-restaurant!» avslutter Breivik.

Tekst: Språkøret v/Monica Linge Marcelli

Pop-up-restaurant sommer 2022