Åpning av FUMO Fusion & Bar i september

Sommerens pop-up-restaurant i gågata i Ålesund har vært en stor suksess. Vi er glade og takknemlige for alle de fine tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde gjester – dette var gøy! En spesiell takk til Ålesund Sentrumsforening og Matfestivalen for verdifull markedsføring av konseptet 😊

Nå lukker vi dørene og starter forberedelsene til åpningen av FUMO Fusion & Bar den 15. september. Her vil du få muligheten til å oppleve noe nytt innen mat og drikke i Ålesund:

  • Fantastiske drinker som byen ikke har hatt på kartet tidligere
  • Et sharing-konsept med nøye utvalgte retter hvor du velger en eller flere, alt etter hvor sultne og hvor mange dere er
  • Eksklusive råvarer som du innimellom også kan få kjøpe med hjem

 

Menyene skiftes ut regelmessig og maten er fusion-inspirert med spennende smaker fra Asia, Europa og Sør-Amerika. FUMO har eget dry age-skap og kortreiste råvarer, slik at du til enhver tid skal få servert retter av førsteklasses kvalitet. Hva med en fantastisk biff som er dry age-modnet over lang tid? Her vil du få tak i det!

Når det gjelder drikke er det bare å glede seg. Cocktails er FUMOs styrke! Med Ålesunds største gin-samling lager vi kreative fusion-cocktails med overraskende innslag og smaker – nesten som en dessert i glass! Noen av de ansatte hos FUMO Fusion & Bar er håndplukket fra anerkjente internasjonale restauranter. Sammen med engasjerte kokker, servitører og bartendere vil de gjøre sitt for at du skal slappe av, bli oppvartet på beste måte og ha det fint når du stikker innom. Vi har god plass til forretningsmiddager og sosiale sammenkomster, samt uteservering når været tillater det. Føl deg hjemme i FUMOs lune, intime atmosfære og nyt øyeblikket!

Tekst: Språkøret v/Monica Linge Marcelli