• Forretter
  • Hovedretter
  • Dessert
  • Vinkart
  • Gruppemeny
  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor

 

Grupper på over 10 personer:
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

 

FORRETTER/ STARTERS

Parmaskinke og melonsalat Kr 139,-

Parma ham salad with melon                 

Italiensk parmaskinke serveres med velsmakende melonsalat, ost, ristede nøtter
og vår smaksrike vinaigrette. Italian Parma ham, served with tasty melon salad, cheese,
roasted nuts and our flavorful vinaigrette.
Allergener: soya/laktose/glutensitrus


Pannestekt torsketunge & fisk croquettes  Kr 146,-
Pan Fried Cod Tongues & Fish Croquettes

En fantastisk forrett med torsketunger som vi har dobbel panert og pannestekt,
sammen med fisk & skalldyr croquettes og smaksrikt tilbehør. En crispy forrett med masse deilige smaker.
Served with sourcream sauce.

Allergener: soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg


Dampede blåskjell i safransaus  Kr 138,-
steamed mussels in saffron sauce

En smakfull og klassisk forrett serveres på sin beste måte sammen med en kraftig safransaus og tilbehør.
A tastefull, classic starter served with white wine-sauce.

Allergener: Soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg

 

Dagens Forrett Kr 138,-
Today's starter

Både kokkene og gjestene våre setter pris på litt variasjon av og til. Spør din servitør hva dagens forrett inneholder. 
Both our guests and our chefs appretiate some variation at times. Ask your waiter what the starter of today is.

Allergener: ask your waiter

 

SUPPE/ SOUP

 


Byens beste fiskesuppe  Kr 138,-
The Best Fish Soup in Town

Når båtene legger til her nede på morgenen, er vi der å henter dagens beste råvarer.  
Vi tar dem med oss inn på kjøkkenet der Roar, vår Restaurantsjef med lang og rikholdig
erfaring lager dagens fiskesuppe ut ifra de beste råvarer tilgjengelig.
Every morning we run down to the harbour, and bring back the best fish, clams and shellfish to
our kitchen, where our Restaurant manager Roar with years of expirence, will oversee the making,
and recreate that special feel to our soup.

Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grupper på over 10 personer:
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

 

HOVEDRETTER/ MAIN COURSES

 

BACALAO


Parmaskinke Bacalao  Kr 321,-
Parma ham Bacalao

Parmaskinken er kjent som verdens beste skinke. Italienerne satte disse to smakene sammen og det
var som hånd i hanske. Vi har tatt med oss den italienske følelsen og den autentiske parmaskinken inn
i vårt kjøkken. Her har vi surret skinken rundt klippfisken og baker den i stekeovnen med ett lokk av
vår osteblanding. Vi serverer den med bacon, grønnsaker og pestopoteter.

Parma ham is known as the best ham in the world. The Italians are known as a bacalao-loveing country.
As the natural chefs they are, they combined the bacalao with there own ingredients, and we liked it.
In our dish we try to bring you the Italian feel. The Parma ham is wrapped around the bacalao with
our cheese blend on top accompanied with bacon, vegetable mix and pesto potatopurée.

Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg


Klassisk Bacalao  Kr 318,-
Bacalao de Noruego

Klippfisk med ertestuing. En klassisk oppskrift du kunne finne på festbordene allerede på starten
av 1900-tallet. Smakene som ble hentet frem når familiene ble samlet for de spesielle anledningene,
kanskje når far kom hjem fra sjøen eller som et siste måltid før yngstemann skulle ut i verden.
Vi har tatt den med oss inn i vårt kjøkken og vil gi deg den gode følelsen.

In this recipe, we want to take you back to our Norwegian roots. A classic Norwegian recipe with
peas and bacon you could find on the tables of the rich and at party´s for the poor in the beginning of
the 1900s. The taste will bring you back in the time when the sailors came ashore and the families
were waiting for daddy to come home from the sea, or maybe the youngest in the family were
leaving home for the first time.

Allergener: soya/laktose


Bacalao Vizcaina  Kr 312,-
Bacalao Vizcaina

Den røde Bacalaoen. Det var kanskje her det startet for mange, den første bacalaoen. Der det startet for
kanskje 1000-år siden. Den bacalaoen som i forskjellige former blir servert i de tusen hjem den dag i dag.
Den spanske-bacalaoen. Der du får sjansen til å kjenne de sydlige flammene ta over fisken slik jomfruen
fra viscania ville ha den sammen med poteter, oliven, sterke krydder og sesongens grønnsaker.

Originating from the virgin of Vizcaino, a Spanish virgin celebrated for her great taste throughout the
world. This recipe has been changed and worked with for centuries. But still maybe 1000-years after
the original, the recipe dances around it`s south European colonial flames in numerous versions.
Ours are the best, put together with potatoes, black olive, foreign spices and this season’s vegetable

Allergener: soya/laktose/fisk/egg

 

Bacalao Com Natas  Kr 316,-
Bacalao Com Natas

Eller bacalao med fløte, direkte oversatt om du vil. En portugisisk vinner modernisert av den portugisiske
kokken João Ribeiro og etterlignet på fem kontinenter. Kanskje den mest smaksrike bacalao-retten vi kan
gi deg på bordet. Sammen med fløten baker vi fisken sammen med forhånds stekte poteter, en
grønnsakssymfoini og vår egen kremet klippfisksaus med karri, hvitløk og ferske urter.

Alternatively, bacalao with cream directly translated from its Portuguese origin. This dish was modernised
by João Ribeiro before it went around the world and perfected in all five continents. We naturally have our
own twist also of the Bacalao Com Natas with fried potatoes, vegetable symphony and our in house
creamed sauce with curry, garlic and fresh herbs.

Allergener: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne


Italian Style Bacalao  Kr 312,-
Italian Style Bacalao

En italiensk oppskrift inspirert av kjøkkensjef Tony, en av de mange mentorene til vår egen XL grunnlegger,
Ivar Breivik. Tony´s håndtering av den edle klippfisken gjentas med stolthet i vårt eget kjøkken. I denne
retten serverer vi klippfisk lagvis mellom pestopotetene, med et lag av aioli og bacon. Buon Appetito!

The Italian Style Bacalao is a receipt inspired from Chef Tony, who is the one of the many tutors of
XL-founder Ivar Breivik. Chef Tony treated the bacalao as a loved one, and you should expect nothing
less from us. In this dish, we serve the bacalao in between a pesto potato purée. To follow this lasagne-like
Italian dish, we treat you with aioli and bacon. Buon appetito.

Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk


Kongelig Bacalao Tallerken  Kr 338,-
The Royal Bacalao Plate

Noen ganger går det ikke an å bestemme seg. Du har bare tid til å være til,  være i øyeblikket, og la
deg selv dykke ned i all verdens smaker som en konge. Å leve litt ekstra godt, uten å bestemme seg,
det kan være at slike dager trengs. Derfor kan vi by deg på vår kongelige Bacalao tallerken som tar
deg med til tre av våre fantastiske retter. (minimum 2 personer)

Sometimes you can´t make up your mind. You deserve to sit down, and treat yourself like a King,
feast in al the flavours. That is why we made the royal platter. The royal platter is a selection of
three of our finest recipes. (Minimum 2 persons)

Allergener: soya/pinjekjerner/laktose/egg

 

Gratinert klippfiskrygg  Kr 319,-
Bacalao de gratinado

Gratinert klippfisk er en smaksrik opplevelse for mange. Denne oppskrift fikk jeg av en fantastisk hyggelig voksen dame fra Lisboa, det har vært familiens hemmelige oppskrift. Her bruker vi ryggstykket av klippfisken hvor vi gratinerer den med smaksrike oster og urter. serveres med smaksrike grønnsaker. en klassiker fra Portugal.        

Gratinated clipfish is a flavourful experience for many people.
This recipe was given to me by an amazingly wonderful lady from Lisboa. It has been the family’s long kept secret recipe. We use the backplate of the clipfish, and gratinate it with flavourful cheeses and herbs, and it is served with fresh vegetables – a classic from Portugal.

Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg

 

Dagens Bacalao  Kr 326,-
Today's Bacalao

Både kokkene og gjestene våre setter pris på litt variasjon av og til. 
Spør din servitør hva som er dagens Bacalaorett. 

Both our guests and our chefs appretiate some variation at times. 
Ask your waiter about today's Bacalao.

Allergener: ask your waiter
 

Fiskeretter
Fish


Dagens Fangst fra havet  Kr 339,-
The catch of the day

Når du først er her ute ved havet, så nære fiskene, så sier det seg selv at du kan forsyne deg
av det beste. Våre erfarne, kreative kokker setter sammen dagens fangst med det beste tilbehøret sesongen har å tilby, for å gi deg et herlig og solid måltid. 

In the harbours of Ålesund where you are at the moment, at the great Atlantic sea, we are spoiled
with fresh fish on a daily basis. Our experienced and creative chefs will put together the catch of the day combined woth the best vegetables the season has to offer, to give you a lovely meal.

Allergener: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk

 

 

Kjøttretter

Meat dishes

Lammefilet a la XL Diner   Kr 328,-
Lamb a la XL Diner

Med langtidsmodnet lammefilet tilsatt urter fra naturen, sammen med godt tilbehør så har man en fantastisk kjøttrett fra grillen.

Lamb filet added with herbs from the nature, along with all the trimmings, you have a wonderful meat dish right from the grill.

Allergener: laktose/soya

 

Dessert

 

Klassisk Sjokoladefondant Kr. 132,-
En drøm for deg som liker sjokolade. Servert med vaniljeis og sesongens frukter. 
A dream for those who like chocolate. Served with vanilla ice cream and seasons fruit.

Allergener: laktose/gluten/egg/nøtter.

 


Crème Brûlèe Kr. 136,-
Crème Brûlèe

Crème brûlée, fra fransk, også kjent som brent krem, crema catalana eller Trinity krem.
Funnet i oppskriftsbøker tilbake fra 1690-tallet, med egen variant fra samtlige europeiske kjøkken.
Crème brûlée from France, known also as burned cream, crema catalana or Trinity cream.
Found in recipe books from the 1600s, but with its own version in every European kitchen

Allergener: laktose/sitrus/egg

 

“For You My Love” Kr. 126,-
“For You My Love”

Vaniljeis med bjørnebærskum. Den klassiske slageren som alltid vil bestå og
aldri gå av mote. En frisk og syrlig dessert med karamell og kanelchips.        
Vanilla ice cream with warm blackberries                                                                                                                  
 

Allergener: laktose/nøtter/egg/gluten

 

Dagens dessert Kr. 142,-
Today`s dessert

Både kokkekene og gjestene våre setter pris på litt variasjon av og til. Spør din servitør hva dagens dessert er.
Both our chefs and guests appritiate some variety now and then. Ask your waiter what today`s dessert is.

Allergener: Spør din servitør hvilke allergener som er i dagens dessert.

 

Hvitvin

Husets Hvitvin                                                                                                                                                                                                                                                                             94,- gl/ 492,- fl

Spør din servitør om hva vi har til husets vin.

 

Gini Soave Classico - Italia, Veneto                                                                                135,- gl/ 610,- fl

Duften av moden frukt, eple krydder og urter. Ren og flott munnfølelse,

med eple og sitruspreg. Vinen er basert på 90% Garganega og 10 % Chardonny.

 

Laroche Chablis - Frankrike, Burgund                                                                              159,- gl/ 698,- fl

Dufter av mineraler, hint av sitrus og epler. Bløt frukt og frisk syre.

Tørr finish og en lang god ettersmak. En 100% Chardonnay.

 

                              

Sancerre Pierre Deschamps - Frankrike, Loire                                                                 140,- gl/ 620,- fl

En 100% Sauvignon Blanc. God duft av sitrus og eple, ispedd vegetale aromaer og

noe mineralisert. Frisk og slank i munnen, med god fruktkonsentrasjon.

 

 

Mosbacher Deidesheimer Riesling Trocken - Tyskland, Pfalz                                         135,- gl/ 615,- fl

Lime, frisk urter og epler på duft. Slank og noe mineralsk smak med en god syre

og kjølig frukt.100% Riesling vin.

 

 

Soalheiro Alvarinho - Portugal, Minho                                                                             140,- gl/ 670,- fl

Vinen er laget på 100% Alvarinho drue. Sødmefull og kjølig duft av frisk honningmelon og aprikos

med innslag av pære.Tørr og fersk på smak med en kjølig lett mineralsk karakter.

 

 

The Crossing Sauvingnon Blanc - New Zealand, Marlborough                                          120,-gl/ 550,- fl 

Flott duft av stikkelsbær med hint av søt lime og grapefrukt.

Lett tropisk og frisk fruktighet. Bra fylde. 100% Sauvignon Blanc.

 

 

Badenhorst Secateurs Chenin Blanc - Sør Afrika, Swartland                                            140,- gl/ 670,- fl

Dufter av mineraler og sitrus med hint av stikkelsbær. Fyldig og rik lett moden frukt med en

balansert syre og fin fylde.Tørr lang utgang. Vinen er basert på en 100% Chenin Blanc.

Rødvin

 

Husets Rødvin                                                                                                               94,- gl / 492,-  fl

Spør din servitør om hva vi har til husets vin.

 

 

Esporão Reserva - Portugal, Alentejo                                                                             155,- gl / 690,- fl

Vinen er laget på de lokale druene Aragónez 40%, Trincadeira 40 %,

Alicante Bouschet iblandet litt Cabernet Sauvignon 20%. Elegant duft med modne

røde og mørke bær, fat/ trevirke, vanilje, skogbunn og krydder. Elegant med god

moden frukt, god  fylde,  friskhet og gode  tanniner.

 

 

Niepoort Fabelaktig - Portugal, Duoro                                                                             110,- gl / 550,- fl

Duft av mørke bær og plomme. Fersk og lett mørk frukt på smak.

Balansert syre og lette tanniner. Laget av 20 % Tinta Roriz,

20% Touriga Franca, 10% Tinta Barroca, 10% Touriga Nacion.

 

 

Fenocchio Barbera d’Alba Superiore - Italia, Piemonte                                                  145,- gl / 640,- fl

En 100% Barbera med duft av kirsebær og plomme.

Fargen er mørk rubinrød. Vinen er saftig med flott syrebalanse.

 

 

Pietro di Campo Scongiuro Barolo - Italia, Piemonte                                                                                                                                                                                                              135gl / 610,- fl      

En dyp rød 100% Nebbiolo vin. En duft av modne røde bær.

Fast og stram med lang avslutning.

 

 

Amarone Masi Costasera - Italia , Veneto                                                                         210,-gl/ 995,- fl

Corvina, Rondinella og Molinara innhøstes for hånd og tørkes på tradisjonelle

tørkeloft. Fyldig stil, men med forfriskende syre. Kompleks nok til å være “vino di meditazione”.

Mørk og tett farge, komplekse aromaer av tørket frukt og krydder, hint av anis og fennikel.

Flott syre backer opp solid fruktkonsentrasjon med preg av

kirsebær og sjokolade. Livlig vin med lang, lekker avslutning

 

 

Masi Campofiorin  Ripasso) - Italia, Veneto                                                                   140,- gl  / 635,- fl

Dufter av treverk og røde plommer med hint av krydder.

Tydelig eik på smak med en saftig og lett krydret kjernefrukt.

Drue: 65 % Corvina, 25 % Rondinella og 10 % Molinara.

 

 

Domaine de la Janasse - Frankrike, Cotes du Rhone                                                                                                                                                                                                                    120,- gl/ 530,- fl

 Duft av krydder og bær, både søte og syrlige. Saftig og krydret med god fylde,

fin syre og gode  tanniner. Vinen er laget på 50% Grenache, 15 % Vieux Carignan,

15 % Mourvedre, 15 % Syrah og 5 % Cinsault.

 

 

Vina Zorzal Garnacha - Spania, Navarra                                          

                                                                                                                                     120,- gl/ 530,- fl

En 100% Garnacha vin. Dufter av plommer og røde bær med hint av krydder og lær.

Saftig og fruktig på smak med balansert syre og snille tanniner. Tørr avslutning.

 

 

Muga Reserva - Spania, Rioja                                                                                        165,- gl / 785,- fl     

Ren kunst fra Bodega Muga med masse trøkk på alle kanter.

Vinen er fremstilt av Tempranillo 70%,  Garnacha 20%, Mazuelo 5% og

Graciano 5%. Sval og kompleks aroma preget av modne mørke bær, fat og lær.  

Konsentrert og litt utviklet, preg av modne mørke bær og fat. Bør smakes til klippfisk.

                           

 

Musserende og Champagne

 

Itynera Prosecco -  Italia, Veneto                                                                                   112,- gl /  519,- fl.

Lett og frisk Prosecco med noe melon/ fersken og snev av urter.

Tørr.

 

E Michel Premier Cru Extra Brut  - Frankrike, Champagne                                                 160,- gl / 995,- fl

En god duft av søte grønne epler og tydelige mineralpreg.

Gul grønn på farge. Champagnen er laget av 100% Chardonnay.  

 

Rosèvin

 

Masi Rosa Dei Masi Rose -  Italia, Venezie                                                                       98,- gl   499,- fl.

Dufter av røde bær med snev av vanilje.

Relativt fyldig med jordbærpreget smak. En 100% Refosco.

 

Dessertvin

 

Vajra Moscato di Asti - Italia - Piemonte                                                                      

                                                                                                                                              Kr. 89,-gl                                    

Dufter av hyllebærblomst, lime og druer. Ren og pen søt frukt med en spenstig frisk syre.                                                                 Fersk og balansert dessertvin.

Louse Eschenauer - Frankrike - Sauternes                                                                  

                                                                                                                                             kr. 112,-gl                                             

Honningpreget med aprikos på duft. Søt, bløt med fyldig munnfølelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grupper på over 10 personer:
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.
 

FORRETTER/ STARTERS

 

Parmaskinke- og melonsalat  Kr 139,-
Parmaham salad with melon

Italiensk parmaskinke serveres med velsmakende melonsalat, ost, ristede nøtter og vår smaksrike vinagrette.
Italian parmaham, served with tasty melon salad, cheese, roasted nuts and our flavorful vinagrette.

Allergener: laktose/soya/gluten/sitrus

Pannestekt torsketunge & fisk croquettes  Kr 146,-
Pan Fried Cod Tongues & Roasted Scallops

En fantastisk forrett med ferske torsketunger som vi har dobbel panert og pannestekt,
sammen med fisk & skalldyr croquettes og smaksrikt tilbehør. En crispy forrett med masse deilige smaker.
Served with sourcream sauce.

Allergener: soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg

 


Posjert Klippfisk Rygg Kr 143,-
Poached Bacalao Loins

En liten smaksopplevelse av klippfisk. Serveres med en velsmakende løksaus, karamellisert fennikel og laksechips.
A tasteful Bacalao Loin, served with onionsauce, fennel and salmonchips.

Allergener: soya/laktose/gluten/egg/sesamfrø

 

SUPPE/ SOUP


Byens beste fiskesuppe  Kr 138,-
The Best Fish Soup in Town

Når båtene legger til her nede på morgenen, er vi der å henter dagens beste råvarer.  
Vi tar dem med oss inn på kjøkkenet der Roar, vår Restaurantsjef med  lang og rikholdig
erfaring lager dagens fiskesuppe ut ifra de beste råvarer tilgjengelig.
Every morning we run down to the harbour, and bring back the best fish, clams and shellfish to
our kitchen, where our Restaurant manager Roar with years of expirence, will oversee the making,
and recreate that special feel to our soup.

Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk

 

 

 

HOVEDRETTER/ MAIN COURSES

FISKERETTER
FISH

Parmaskinke Bacalao  Kr 321,-
Parma ham Bacalao

Parmaskinken er kjent som verdens beste skinke. Italienerne satte disse to smakene sammen og det
var som hånd i hanske. Vi har tatt med oss den italienske følelsen og den autentiske parmaskinken inn
i vårt kjøkken. Her har vi surret skinken rundt klippfisken og baker den i stekeovnen med ett lokk av
vår osteblanding. Vi serverer den med bacon, grønnsaker og pestopoteter.
Parma ham is known as the best ham in the world. Italy is known as a bacalao-loveing country.
As the natural chefs they are, they combined the bacalao with there own ingredients, and we liked it.
In our dish we try to bring you the Italian feel. The Parma ham is wrapped around the bacalao with
our cheese blend on top accompanied with bacon, vegetable mix and pesto potatopurée.

Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg

 

Kongelig Bacalao Tallerken  Kr 338,-
The Royal Bacalao Plate

Noen ganger går det ikke an å bestemme seg. Du har bare tid til å være til,  være i øyeblikket, og la
deg selv dykke ned i all verdens smaker som en konge. Å leve litt ekstra godt, uten å bestemme seg,
det kan være at slike dager trengs. Derfor kan vi by deg på vår kongelige Bacalao tallerken som tar
deg med til tre av våre fantastiske retter. (minimum 2 personer)
Sometimes you can´t make up your mind. You deserve to sit down, and treat yourself like a King,
feast in al the flavours. That is why we made the royal platter. The royal platter is a selection of
three of our finest recipes. (Minimum 2 persons)

Allergener: soya/pinjekjerner/laktose/egg

 

 

KJØTTRETTER
MEAT DISHES

Lammefilet a la XL Diner   Kr 328,-
Lamb a la XL Diner

Med langtidsmodnet lammefilet tilsatt urter fra naturen, sammen med godt tilbehør så har man en fantastisk kjøttrett fra grillen.

Lamb filet added with herbs from the nature, along with all the trimmings, you have a wonderful meat dish right from the grill.

Allergener: laktose/soya

 

 

 

DESSERT

Crème Brûlèe Kr. 136,-
Crème Brûlèe

Crème brûlée, fra fransk, også kjent som brent krem, crema catalana eller Trinity krem.
Funnet i oppskriftsbøker tilbake fra 1690-tallet, med egen variant fra samtlige europeiske kjøkken.
Crème brûlée from France, known also as burned cream, crema catalana or Trinity cream.
Found in recipe books from the 1600s, but with its own version in every European kitchen

Allergener: laktose/sitrus/egg

 

“For You My Love” Kr. 126,-
“For You My Love”

Vaniljeis med varme bjørnebær. Den klassiske slageren som alltid vil bestå og aldri gå av mote.
En frisk og Syrlig dessert med en søt karamellsaus de fleste liker.
Vanilla ice cream with warm blackberries                                                                                                                 

Allergener: laktose/nøtter/egg/gluten

 

 

Julemeny

FORRETT

 


Rakfisk XL Style  Kr 135,-

Tradisjonelt er ikke kjedelig.Vi setter sammen det tradisjonelle tilbehøret med små twister, og litt finesse.

 

Hovedretter

Lutefisk  Kr 420,-
Hele grunnlaget for XL diner er bygget rundt heder og tilberedning av en av Norges store skatter - klippfisken.
Vi gjør ikke noe unntak når det kommer til Lutefisken, som serveres deg med stuede erter, mandelpoteter, baconfett, tre typer sennep og flatbrød. Dette
to ganger om du skulle ønske det.

Tradisjonell Sunnmørsk
juletallerken
 Kr 412,-
Her på Sunnmøre skal du ikke trenge
å velge, ei heller på XL diner som serverer deg vår store juletallerken med alt det gode julekjøttet - svineribbe, pinnekjøtt og julepølse. Denne tallerkenen fylt med glede følges av skåler med ditt favoritt tilbehør; rødkål, surkål, mandelpoteter, kålrotstappe og ribbefett.

XL Diners berømte ”Jul med Klippfisk”  Kr 385,-

Ryggstykke av klippfisk servert sammen med sin sjelevenn fra landjorden, pinnekjøttet. Denne lykkelige unionen mellom sjø og land får solid støtte av ertestuing og rotmos.

 

Dessert

Hjemmelaget riskrem med rød saus  Kr 119,-
Denne fløyelsmyke herligheten er en balansekunst mellom perfekt kokt grøtris, krem, vanilje, søtning og selvsagt et par dråper med vår hemmelighet hører med. Rødsausen har vi også satt sammen selv.

 

  • facebook
  • Instagram
  • Tripadvisor
© Change copyright text in AdminCP > Sites Settings > Site name